Nufnang

Pengikut

BE DAN SNE RAHSIA KECANTIKAN PARA ARTIS

BE DAN SNE RAHSIA KECANTIKAN PARA ARTIS
5 FAKTOR UTAMA - KEKAL MENAWAN ARTI KATA SEBENAR. 1. Kecerahan Kulit - kulit kemerah-merahan 3. Memperbaiki Gen - menghalang sakit keturunan 4. Metabolik - Metabolisma stabil 5. Anti-Pengoksidaan - awet muda 6. Menganjalkan kulit luaran dan dalaman dan mencantikkan payudara..SMS/WHATSAP/LINE/WECHAT SUKMA 012-3950371

Jumaat, 4 Februari 2011

Petua menegangkan dan membesarkan payudara

Ramai wanita yang inginkan payudara yang besar dan tegang. Terutama wanita yang sudah berkahwin. Tak salah untuk mencuba berbagai cara tradisional untuk mendapatkan apa yang anda inginkan, sebab ianya tanpa kesan sampingan dan hasilnya juga sangat baik jika anda rajin mengamalkannya.

Caranya :

- Panaskan dua sudu minyak sapi ( biasanya banyak  terdapat di pasaraya ), Kemudian sejukkan dan tuangkan kedalam cawan.
- Uli dan urutkan payudara anda menghala keatas menggunakan minyak sapi tersebut selama leih kurang 15 minit.
- Biarkan sekejap, kemudian lapkan dengan menggunakan tuala suam/hangat hingga bersih.
- Lakukan selalu untuk mendapatkan hasil yang memuaskan. InsyaAllah berkesan....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 ulasan:

  1. berapa kali sehari dan bila kena buat

    BalasPadam
  2. Buat sekali sehari pun dah cukup, cuba selama sebulan.....tiap2 hari sekali.

    BalasPadam
  3. sukma, sy telah berjaya menguruskan badan. tapi masalah nya PD pun turut mnyusut.saiz bra pun tak sesuai. cara ni bolehke mengembalikan semula saiz PD..?tq

    BalasPadam
  4. Semua cara diatas boleh digunakan untuk menegangkan Pd, pilih je salah satu link kat bawah post diatas....atau boleh cuba tanyaporn...

    BalasPadam
    Balasan
    1. petua di atas boleh ke untuk anak dara..saya nye masih tegang tapi ianya kecil..

      Padam
  5. sebulan ja ka c0ba ?

    BalasPadam
  6. Cuba dlu sebulan..kalau berkesan blh teruskan utk kesan yang berpanjangan.

    BalasPadam
  7. blh membesrkan jgk ker?

    BalasPadam
  8. minyak sapi 2 minyak apa?

    BalasPadam
  9. saya sudah cuba berbagai produk tp pd saya still sama.. apa lagi yang saya boleh buat?

    BalasPadam
  10. salam mau tanya. .

    BalasPadam
  11. Boleh makan pil tanyaporn juga untuk cara moden, makan sebiji sehari selepas sarapan pagi. Setiap hari, minum air 8gelas sehari (250ml).

    BalasPadam
  12. tidak ada kesan ke?

    BalasPadam
  13. Minyak sapi to minyak masak ke?

    BalasPadam