Nufnang

Pengikut

BE DAN SNE RAHSIA KECANTIKAN PARA ARTIS

BE DAN SNE RAHSIA KECANTIKAN PARA ARTIS
5 FAKTOR UTAMA - KEKAL MENAWAN ARTI KATA SEBENAR. 1. Kecerahan Kulit - kulit kemerah-merahan 3. Memperbaiki Gen - menghalang sakit keturunan 4. Metabolik - Metabolisma stabil 5. Anti-Pengoksidaan - awet muda 6. Menganjalkan kulit luaran dan dalaman dan mencantikkan payudara..SMS/WHATSAP/LINE/WECHAT SUKMA 012-3950371

Sabtu, 19 Februari 2011

Puting payudara menjadi pink

Jika puting payudara anda lebam dan hitam jangan risau.
Anda inginkan puting payudara anda berwarna pink dan segar? Caranya mudah, dengan menggunakan daun sirih pun boleh. 
Caranya :

- Ambil daun sirih yang muda tiga helai.
- Tumbuk daun sirih muda tadi hingga hancur dan ambil airnya.
- Sapukan airnya ke sekeliling puting payudara anda yang lebam dan hitam.
- Lakukan setiap hari selama  dua atau tiga minggu.
- InsyaAllah berkesan.

Seelok-eloknya lakukan juga urutan untuk melancarkan perjalanan darah di bahagian payudara dan puting.
Tentu anda tak kisah memperuntukkan sedikit masa untuk membelai diri demi kepuasan suami dan diri sendiri. Tentu anda dan suami akan gembira melihat hasilnya...

Selamat mencuba...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 ulasan:

  1. kalau blande jer dan ambil air perahan jer boleh tak.

    BalasPadam
  2. air perahan daun sireh tu boleh tak di simpan dlm peti sejuk supaya mudah dan cepat tak perlu disediakan setiap kali ingin digunakan

    BalasPadam
  3. Kalau nak blender kena gunakan blender kering, jgn tambah air..pastu blhlah perah n gunakan airnya..kalau lebih blh simpan dlm peti sjk.

    BalasPadam
  4. selain pink kan payudara..bahagian anggota yg lain bley jugak kew?hehe :)

    BalasPadam
  5. selain pink kan puting payuda..bahagian anggota badan yg lain bley jugak kew? hehe

    BalasPadam
  6. saya anak dara lagi belum berkahwen . kalau puting kita memang asal color coklat , mcm mana ye ?? kalau sy guna petua ni , masih boleh pink'kan puting color coklat ke ??

    BalasPadam
  7. salam,nak tanye..klu celah pehe2 itam blh gak ker gna petua 2?

    BalasPadam
  8. Lau ngah BF baby boleh ke amalkan??

    BalasPadam
  9. Kalau celah kangkang atau celah paha hitam, macam mana? Dan apa punca jadi ni ye? Kulit saya putih, tapi bhgian situ gelap :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kat celah peha biasa jdi htam, mungkin pernah melecet, atau pki spentot ketat sgt, blh jdi pencuci wanita yg kuat, atau kena garu, blh jdi sbb peluh yg terperangkap, caranya biasakan scrub tempat tu. Caranya ambil daun sirih 3 atau 5 helai, rendam segenggam beras sampai agak lembut dlm 2 atau 3 jam, blender daun sirih tu dg beras bersama2, scrubkan masa mandi kat tempat yg hitam tu. buat setiap hari. Kalau rajin sebulan dah hilang..insyaallah...

      Padam
  10. kat puting tu je ke sapu?

    BalasPadam
  11. klau kt ppek blh x jd pink..??

    BalasPadam