Nufnang

Pengikut

Selasa, 7 Februari 2012

Progen untuk kulit cerah berseri, minda cergas dan otak cerdas.
Selepas saya mencuba sendiri Progen ni , barulah berani nak promo kat sini. Hehe..sambilan.
Produk ni memang berkesan, badan rasa segar, takcepat letih, kulit nampak lebih berseri selepas mengamalkan selama lebih 2 bulan.

Adakah anda rasa kurang ceria ,muka kusam,letih,otak kurang cerdas wajah nampak  lebih tua dari usia ? Mungkin juga kadang-kadang anda sukar melelapkan mata selepas seharian bekerja. Keadaan ini disebabkan faktor pemakanan,tekanan kerja serta tidak cukup rehat.

Perkara ini adalah serius kerana selain  mengurangkan keyakinan,ia juga boleh mendatangkan penyakit.Bagi mengembalikan semula keyakinan diri anda,syarikat  Progen Industries mengeluarkan produk PROGEN khas untuk mereka yang mementingkan  kesihatan diri dan kecantikan.
Rasa PROGEN yang sedap seperti jus epal membuatkan ramai pelanggan merasa senang mengambilnya setiap hari.Dengan hanya dua sudu dua kali sehari untuk dewasa ia dapat membantu mencerdaskan minda,melambatkan  proses penuaan disamping menganjalkan kulit serta melembabkan kulit wajah.
Anda juga akan sentiasa merasa kenyang dan menikmati tubuh yang cergas.Ini kerana kandungannya terdiri dari bahan-bahan yang cukup baik  seperti KOLAGEN,ACAI BERRY,GINGKO BILOBA,PEGAGA,KISMIS SPRIRULINA DAN MADU,
PROGEN juga baik untuk anak anda terutama yang masih belajar kerana dapat membantu mencerdaskan minda berikutan produk ini juga ada terapi Al-Quran didalamnya,disamping dapat melembutkan hati dan mengurangkan kedegilan yang ada pada anak-anak yang bermasaalah.
Kanak-kanak disyorkan mengambil satu sudu dua kali sehari.
Disamping itu PROGEN juga baik untuk  anda yang  mengamalkan diet sehat.Di samping memudahkan  dan melawaskan pembuangan  air besar.PROGEN juga dapat  membantu mengurangkan  nafsu makan  dan berat  badan.
Produk Progen Industries dihasilkan daripada 100% herba, pati buah-buahan dan pati bunga-bungaan TANPA mengandungi bahan kimia yang boleh memudaratkan kulit dan tubuh badan. Dengan pengawalan & penyelidikan yang rapi kami adalah untuk memastikan mutu serta kualiti produk yang dihasilkan mencapai standard yang TINGGI serta TERJAMIN SELAMAT.

Produk Progen Industries dihasilkan menerusi proses kelulusan dan pendaftaran produk di Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan, Kementerian Kesihatan Malaysia. 

Cara makan :
Ambil 2 sudu pagi dan 2 sudu malam selepas makan untuk dewasa.
dan 1 sudu pagi serta 1 sudu malam selepas makan untuk kanak-kanak.


Kebaikan Bahan kandungan dalam Progen :
  • Kolagen : Untuk kulit yang cantik, menawan, berseri dan gebu. Kolagen membantu pengisian sel kulit dan keanjalan kulit serta menggalakkan pemulihan cepat apabila berlakunya kecederaan, kolagen amat mujarab untuk menghilangkan parut yang berpunca daripada jerawat.
  • Acaiberi : Berkhasiat menambah tenaga, mengurangkan rasa lapar, membantu mengawal kolesterol dan melambatkan proses penuaan (awet muda), sumber asid omega, membersihkan usus, membuang toksin dan tubuh lebih bertenaga & lebih ringan.
  • Ginko Biloba : Meningkatkan daya pemikiran dan konsentrasi. Ginko benar-benar dapat meningkatkan fungsi kognitif seperti berfikir, belajar, dan memori, meningkatkan aktifitas hidup sehari-hari dan perilaku sosial, serta mengurangi perasaan depresi.
  • Pegaga : Untuk awet muda dan baik dijadikan ubat darah tinggi, kencing manis, mengecutkan peranakan, serta menghilangkan bintik-bintik hitam pada wajah dan dapat menjadikan awet muda bagi yang mengamalkannya dengan teratur.
  • Kismis : Untuk kecergasan minda. Kismis membantu meningkatkan kecerdasan minda yang lemah dan pelupa. Sangat digalakkan untuk mereka yang menghafal Al-Quran dan untuk pencapaian cemerlang dalam pembelajaran, sesuai untuk pelajar-pelajar dan sesiapa yang pelupa.
  • Spirulina : Untuk membuang toksin didalam tubuh. Spirulina merupakan makanan yang paling produktif didunia. Spirulina membekalkan protei sebanyak 20 kali ganda daripada kacang soya, dan 200 kali ganda daripada daging lembu. 
  • Madu : Mengembalikan kekuatan tubuh badan dan menambah tenaga. Dalam Al-Quran ada menyebut "dari perut lebah itu keluar minuman (madu) yang bermacam-macam warnanya, didalamnya terdapat ubat yang menyembuhkan manusia. Sesungguhnya pada yang demikian terdapat tanda-tanda bagi orang yang memikirkan." (An Nahl : 68-69).
  • Garam bukit : Mengimbangi ketenangan fikiran. Melancarkan pengaliran darah, merangsang kelenjar untuk merembes hormon, asid amino, mineral dan vitamin oleh organ tubuh.
  • Habatussauda : Memiliki keistimewaan untuk penyembuhan dan sebagai penguat anti body atau daya ketahanan badan melawan penyakit. Nabi Muhammad S.A.W bersabda dalam hadisnya yang dikutip dari kitab As-shahihain "gunakanlah habbatussauda  kerana didalamnya terdapat segala jenis ubat dari segala jenis penyakit kecuali as -sam (maut).

Harga RM50 siap postage, SMS Sukma 012-3950371 jika berminat. Atau terus menjadi ahli untuk kelebihan yang berterusan..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan