Nufnang

Pengikut

Selasa, 10 April 2012

Fem@lov - Formula Kecantikan Wanita Luaran dan Dalaman

Telah terbukti keberkesanannya...!!!

Femalove ialah produk herba yang mengeluarkan hormon wanita Estrogen, ianya mengandungi Estrogen dari tumbuhan atau Phitoestrogen.
Selari dengan peningkatan usia ovari tidak merembeskan estrogen yang
mencukupi sehingga risiko mengidap berbagai penyakit juga bertambah.
Hormon estrogen yang mencukupi memungkinkan kaum wanita kurang mengidap penyakit. Boleh dikatakan hormon estrogen adalah payung pelindung wanita dari penyakit dan juga gejala gejala yang tidak diingini.

Gejala Yang Tidak Diingin:( Luaran )
1) Payu Dara Kecut
2) Payu Dara Beralih Selepas Bersalin
3) Payu Dara Tidak Seimbang
4) Kulit Yang Kasar
5) Kulit Yang Gelap
6) Mata Tidak Bermaya
7) Rambut Bercabang
8) Muka Berjeragat
9) Wajah Berkedut
10) Kuku Pucat
11) Punggung Kendur dan Jatuh
12) Tumit Merekah

Gejala Yang Tidak Diingin:( Dalaman)
1) Kemorosotan Keinginan Syahwat
2) Keputihan
3) Faraj Berbau
4) Kelonggaran Faraj
5) Kekeringan Faraj
6) Sakit Sendi
7) Osteoporosis
8) Senggugut
9) Kemandulan
10) Ketumbuhan dalam Rahim
11) Kualiti Tidur Yang Merosot
12) Daya Ingatan Semakin Mudur
13) Hormon Yang Tidak Seimbang Menyebabkan Obesiti Atau Terlalu Kurus.

Faedah Yang Akan Anda Dapati.
1) Mata Yang Jernih, Bercahaya Dan Penglihatan Lebih Jelas.
2) Mencapai Saiz Keunggulan Payu Dara Yang Di Idamkan
3) Payu Dara Kembali Tegang Dan Montok
4) Kulit Paha Menjadi Sihat, Selulit Terhapus Dan Gebu Bergetah
5) Kuku Yang Berkilat Serta Cantik
6) Rambut Yang Ikal, Berkilat Dan Tidak Putus
7) Kedutan, Bintik Hitam,Jeragat Terhapus, Kulit Menjadi Lebih Cerah
Berseri seri
8) Saiz Payu Dara Yang Seimbang Dan Kembali Anggun
9) Bentuk Punggung Kembali Pejal Dan Montok
10) Kulit Lebih Halus, Cerah Serta Gebu
11) Tumit Licin Dan Tidak Merekah
12) Tubuh Badan Yang Lebih Sihat Dan CergasProduk ini membantu tubuh wanita dengan Phitoestrogen supaya mengubah ketidakstabilan yang disebabkan oleh penurunan tahap estorogen yang boleh menyebabkan pelbagai masalah. Kalau hendak memanjangkan usia ” payung pelindung” menambahkan hormon estrogen yang selamat dan pada waktu yang sesuai merupakan satu pilihan yang baik. 

Phitoestrogen merupakan estrogen yang selamat kerana dikeluarkan secara semula jadi oleh tumbuh-tumbuhan tertentu seperti Pueraria Mirifica. Disamping menjadi pelindung dari gejala penyakit ianya juga dapat mencerahkan kulit, menegangkan payu dara, pinggul dan mendapatkan berat badan yang seimbang serta membentuk badan yang anggun.

MENAKJUBKAN!!!
Dapatkan kecantikan semulajadi dalam masa 15 hingga ke 30 hari dengan FEM@LOV

Harga RM198.00 siap postage.
Harga Sabah/Sarawak RM205.00 siap postage.
Berminat?
sms/call Sukma 012-3950371
PRODUK INI DISAHKAN HALAL OLEH " HALAL FOOD COUNCIL MALAYSIA AND ASIA REGIONDAN JUGA TELAH DISAHKAN OLEH MAKMAL BAHAWA IANYA TIDAK MENGANDUNGI LOGAM BERAT, STEROID-STEROID TIRUAN DAN AMAT SESUAI DIMAKAN UNTUK JANGKA PANJANG.

FEM@LOV dapat membangkitkan sifat genetik kewanitaan, meningkatkan pertumbuhan tisu pada buah dada, merangsang kepekaan hormon serta pertumbuhan, justeru mencapai saiz payudara yang unggul.FEM@LOV mengekalkan tahap kestabilan estrogen supaya seseorang wanita boleh memiliki kecantikan fizikal dari rambut, mata, kulit, kuku sehingga kepada potongan badan yang menarik dan juga tidak menghadapi masalah fisiologi.


FEM@LOV menggunakan ramuan semulajadi yang diselenggara oleh teknologi khas supaya mudah diserap oleh tubuh manusia, cara pengambilannya ialah 2 paket 1 hari ( dari hari 1 semasa haid sampai hari 15 ), kemudian 1 paket setiap hari sehingga kedatangan haid.Dalam minggu pertama, buah dada akan merasa sedikit kesakitan sepertimana semasa bermula baligh, pada minggu ke 3 sehingga ke 6, kulit akan menjadi lebih licin dan cerah. Kesannya adalah berlainan mengikut umur dan tahap metabolisma seseorang, sekiranya metabolisma seseorang adalah perlahan , maka masa yang lebih panjang akan diperlukan.


FEM@LOV BERKESAN PADA:

1. MUKA YANG BERJERAGAT DAN BERKEDUT
2. RAMBUT YANG BERCABANG
3. KULIT YANG KASAR
4. BUAH DADA YANG KECIL, BERALIH, KENDUR DAN TIDAK SEIMBANG
5. SAKIT PERIOD DAN KEPUTIHAN
6. RAHIM KEBAWAH
7. SAKIT OTOT
8. KUKU YANG SURAM
9. SAKIT KEPALA, INSOMNIA DAN KURANG DAYA INGATAN
10. MANDUL
11. KEKERINGAN DAN KELONGGARAN VAGINA


KEMUJARABAN FEM@LOV DARI PERSPEKTIF DALAMAN

· Menambahkan rembesan vagina dan mencegah kekeringan faraj
· Menambahkan kekenyalan dan mencegah kelonggaran pada faraj
· Mencegah keputihan dan bau pada bahagian vagina
· Mencegah kanser payudara, kanser uterus dan kanser kolorektal
· Mengubah masalah putus haid seperti demam, senang berpeluh, ketakstabilan emosi dan penyakit osteoporosis
· Meningkatkan kualiti tidur
· Menggalakkan kecergasan ovum dan meningkatkan peluang kehamilan
· Mengurangkan kolesterol dan mengimbangi tekanan darah
· Menggalakkan peredaran darah dan mengurangkan masalah kardiovaskular

KEMUJARABAN FEM@LOV DARI PERSPEKTIF LUARAN

· Mencapai saiz keunggulan payu dara
· Menegangkan payudara yang terkulai dan kecut selepas bersalin ataupeningkatan usia
· Saiz payudara yang seimbang
· Kulit yang lebih halus dan licin
· Rambut yang lebih cantikberseri
· Mata yang lebih bermaya
· Kulit muka yang lebih licin
· Mencegah bintik-bintik hitam pada muka
· Kuku yang lebih berkilat
· Punggung yang gempal dan padat
· Tumit yang licin
· Kulit yang halus dan putih

Soal Jawab

(1) Adakah Fem@lov selamat untuk dimakan?

Ianya selamat dimakan kerana formula Fem@lov menggunakan ramuan extract tumbuh-tumbuhan semulajadi. Dan Fem@lov telah disahkan oleh makmal bahawa ianya tidak mengandungi logam berat, steroid-steroid tiruan dan amat sesuai dimakan untuk jangka panjang.

(2) Kenapa Fem@lov boleh menambahkan daya pesona dan daya tarikan seseorang wanita?

Fem@lov dapat membangkitkan sifat genetik kewanitaan, meningkatkan pertumbuhan tisu pada buah dada, merangsang kepekaan hormon serta pertumbuhan, justeru mencapai saiz payudara yang unggul. Fem@lov mengekalkan tahap kestabilan estrogen supaya seseorang wanita boleh memiliki kecantikan fisikal dari rambut,mata, kulit, kuku sehingga kepada potongan badan yang menarik, dan juga tidak menghadapi masalah fisiologi.


(3) Berapa lama diperlukan untuk melihat keberkesanan Fem@lov?

Fem@lov menggunakan ramuan semulajadi yang diselenggara oleh teknologi khas supaya mudah diserap oleh tubuh manusia. Cara pengambilan ialah 2 paket satu hari (dari hari 1 semasa datang haid sampai hari 15), sehingga kedatangan haid.Dalam minggu pertama, buah dada akan merasa sedikit kesakitan sepertimana semasa bermula baligh; pada minggu ke-3 sehingga ke-6, kulit akan menjadi lebih licin dan cerah. Kesannya adalah berlainan mengikut umur dan tahap metabolisma seseorang, sekiranya metabolisma seseorang adalah perlahan, maka masa yang lebih panjang akan diperlukan. Dalam masa empat bulan itu sekiranya disertakan dengan makanan berkalsium dan mengurut dengan kerap, kesannya akan lebih ketara.


(4) Setelah saya berpuas hati dengan keputusannya, dan menghentikan pengambilan Fem@lov, adakah saiz buah dada saya akan bertukar kepada saiz yang asal?

Jangan risau, kesan yang anda dapat daripada Fem@lov tidak akan hilang. Tetapi disebabkan rembesan hormon estrogen yang makin berkurang selari dengan peningkatan umur, adalah disyorkan supaya mengambil satu bungkusan Fem@lov walaupun selepas mencapai tahap yang memuaskan, bagi tujuan mengekalkan sifat pesona anda, dan menjadi tumpuan ramai.

(5) Saya sangat berpuas hati dengan saiz payudara dan potongan badan sendiri, adakah saya perlu juga mengambilFem@lov?

Selaras dengan peningkatan umur dan tekanan sosial, tahap estrogen tentunya akan menurun. Dengan ini, Fem@lov boleh mengimbangi tahap estrogen pada badan anda serta mengekalkan tahap estrogen paling tinggi untuk mencegah payudara dari terkulai dan menjadi tegang, serentak mencegah masalah penyakit fisiologi wanita dan memulihkan keyakinan anda.
(6) Bolehkan saya mengambil Fem@lov semasa datang haid?

Boleh.

(7) Fem@lov sesuai untuk golongan wanita daripada peringkat umur berapa?

Fem@lov sesuai untuk semua wanita yang berumur lebih 15 tahun dan tidak mengandung

(8) Saya telah membuat pembedahan pemotongan uterus, adakah saya juga sesuai untuk penggunaan Fem@lov?

Memang sesuai. Setelah seseorang wanita membuang ovari yang boleh menghasilkan hormon estrogen, ianya akan mengurangkan sejumlah besar estrogen dalam badan, dan menyebabkan buah dada dan punggung jatuh dan kecut; kualiti kulit, rambut dan kuku merosot dan nampak uzur. Bagaimanapun, Fem@lov masih boleh membekalkan estrogen semulajadi secara langsung kepada badan anda sepertimana yang dihasilkan oleh ovari, dengan ini mengembalikan daya terpesona kewanitaan anda secara komprehensif.

(9) Saya mendapati bahawa bahagian vagina telah menjadi kering dan longgar selepas bersalin, menyebabkan prestasi nafsu saya semakin merosot. Bagaimanakah Fem@lov boleh membantu saya?

Kebanyakan wanita perlu berkorban untuk keluarga dan anak-anak, yang menyebabkan pelbagai masalah fisiologi wanita seperti pengurangan rembesan vagina, kelonggaran pada vagina, kekurangan nafsu, menjejaskan keyakinan, rasa diperlakukan tidak adil. Semua ini adalah disebabkan rembesan hormon yang tidak seimbang dan tahap estrogen yang merosot. Fem@lov boleh meningkatkan serta membekalkan estrogen semulajadi, dan seterusnya mengembalikan prestasi kesihatan yang sempurna.
(10) Apakah perbezaan antara Fem@lov dengan HRT?

Seperti diumumkan Kerajaan AS, HRT (Hormone Replacement Therapy) mengandungi sintetik buatan manusia yang boleh menyebabkan kanser, terutama kanser payudara, strok, dan saluran darah tersumbat. Dengan itu, pakar mencadangkan supaya orang ramai mengambil estrogen semulajadi yang serupa dengan estrogen yang dihasilkan oleh badan manusia. Dengan itu, Fem@lov boleh membekalkan estrogen semulajadi yang diperlukan oleh wanita, tanpa kesan sampingan, bagi menyerlahkan daya terpesona anda.


 F
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan