Nufnang

Pengikut

Jumaat, 23 November 2012

Kenapa Felina Inchloss terlalu hebat?

Saya nak kongsikan satu krim baekk ni...
Felina Inchloss memang berkesan, sekali guna dah nampak kesan.
Baru 3 hari guna dah kurang 1,5 inci..wooo banyak tu...!!
Dah lama saya carik krim yang macam ni, tak panas, bau wangi jerk, pastu masa sapu krim tu x melekit.
Saya ni malas skt nak sapu2 kat badan kalau krim tu melekit, tapi felina ni memang best lah...!!


Ok since ramai yg pelik kenapa INCHLOSS lotion sangat2 mendapat sambutan hangat..
1)Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas,dia dingin dan mesra pengguna.

2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda(pastikan ukur sebelum guna ya....).

3)Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..


4)Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon beli cuba..pasti puas hati!

5) Yang pasti dengan inchloss pengeluar dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang

Jadi kepada yg belum mencuba inchloss anda boleh cuba sekarang..jika anda sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh apply utk percepatkan proses pembakaran lemak!

Felina Inchloss sangat selamat dan berkesan!

Hanya sapu pada tempat tempat yang penuh lemak yg ingin dilenyapkan!

Berdaftar dgn KKM, dijamin HALAL. Badan semua yg berlemak akan semakin kecut and kulit makin cantik sebab Inchloss ni sejuk malah lembut,

Wangi dan untuk kulit lebih halus & mulus - All in one!



KEBAIKAN FELINNA BEAUTY INCHLOSS LOTION
  • Felinna tidak terlalu panas tetapi mempunyai bau wangi. Mudah mudah dibawa dan selesa dipakai kerana baunya yang wangi;
  • Rumusan yang bagus untuk kulit, lembut kulit, masalah kulit kering, selulit, bagi mereka yang merekah di tapak kaki pun boleh cuba;
  • Mudah nak apply di mana-mana bahagian yang tak berkenan kat hati;
  • Pek yang mudah untuk dibawa kemana-mana;
  • Aroma Wangian;
  • Membantu memecah lemak dan membuang angin dalam badan;
  • Membantu memberikan berat badan ideal dan kecergasan badan;
  • Rumusan semulajadi, halal, buatan Malaysia dan berkualiti.
CARA GUNA FELINNA BEAUTY INCHLOSS LOTION
  • Picit secukupnya dan sapu pada bahagian badan yang nampak tak berapa nak cantik sambil membuat urutan ringan dengan gerakan membulat (pusingan arah ikut/lawan jam) sehingga ia meresap sepenuhnya ke dalam kulit.
  • Sapu dua kali sehari, selepas mandi pagi dan malam.
  • Boleh gunakan oleh lelaki dan wanita.

KEISTIMEWAAN FELINNA BEAUTY INCHLOSS LOTION SEHINGGA MENDAPAT SAMBUTAN HANGAT MASAKINI
  • Diformulasi dari bahan semulajadi yang selamat utk semua, termasuk wanita hamil (syarat nya jangan sapu pada perut dan belakang pinggang), untuk ibu menyusu atau mereka yang gastrik;
  • Yang sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh guna untuk menambahkan kecepatan proses pembakaran lemak;
  • Selain menghilangkan lemak2 berlebihan dan selulit, ia juga memperbaiki/merawat tekstur kulit badan agar lebih sihat, anjal, berseri serta memberikan wangian semulajadi;
  • Boleh disapu pada pipi dan dagu (sapuan nipis) untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu tembam atau berlipat, kulit leher melendut)

Call/SMS 012-3950371- Sukma.
Harga RM75 termasuk pos Semenanjung
RM80 Sabah n Sarawak termasuk pos.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan