Nufnang

Pengikut

BE DAN SNE RAHSIA KECANTIKAN PARA ARTIS

BE DAN SNE RAHSIA KECANTIKAN PARA ARTIS
5 FAKTOR UTAMA - KEKAL MENAWAN ARTI KATA SEBENAR. 1. Kecerahan Kulit - kulit kemerah-merahan 3. Memperbaiki Gen - menghalang sakit keturunan 4. Metabolik - Metabolisma stabil 5. Anti-Pengoksidaan - awet muda 6. Menganjalkan kulit luaran dan dalaman dan mencantikkan payudara..SMS/WHATSAP/LINE/WECHAT SUKMA 012-3950371

Sabtu, 8 November 2014

CARA MENGELAKKAN AKAUN FB ANDA KENA HACK ATAU CEROBOH

Sejak kebelakangan ni ramai jugak kengkawan yang mengadu akaun fb mereka diceroboh oleh pihak yang tak bertanggung jawab.

Ada sorang kawan ni (saya panggil dia A)yang bercuti keluar negara,tiba2 kawan dia saya panggil B) call sebab ada post dan video lucah kat wall A...Si B nak pastikan kenapa dia buat post macam tu..atau betulkah si A ni yang huat post macam tu....

A ckp dia tak tahu menahu pun..dah seminggu dia tak update wall fb dia....

Ha...ini kes naya..tak pasal2 kawan saya si A dah dapat reputasi buruk sebab fb dia kena hack..

Saya nak berkongsi cara macam mana nak mengelakkan akaun fb kita kena hack..saya pun seram sejuk dibuatnya, manakan tidak..orabg yang hack fb kuta boleh buat post yang tak senonoh tapi kita tak boleh tengokpun kat wall kita bila kit ceck...tapi orabg lain yg dalam senarai rakan kita boleh tengok semua post tu...selalunya bila kena hack ni mesti hacker upload bahan lucah dan tak senonoh...

Cara - cara mengelakkan fb kena hack:

1. Log in fb kita, pergi kat setting atau tetapan.
2. Pilih Akaun setting/tetapan akaun.
3. Pilih flatform .
4. Ada butang on dan off. Pilih off.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 ulasan:

  1. Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your weblog posts. After all I’ll be subscribing on your feed and I am hoping you write again very soon!

    BalasPadam
  2. Wah.. Perkongsian yang sangat menarik. Tq admin.. Tips Anjalkan Payudara Kendur.

    BalasPadam
  3. Wah.. Perkongsian yang sangat menarik. Tq admin.. Tips Kecantikan.

    BalasPadam
  4. maaf sya nak tnya.. ada x utk wechat punya? cara nak elak wechat dri kena hack??

    BalasPadam